El-Cabir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://siverekelcabirmtal.meb.k12.tr
Adres : Fırat Mahallesi Fırat 57. Sokak No 13/A Siverek/ŞANLIURFA
VİZYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve bölgemizdeki meslek liseleri arasında okulumuzu en önde tutmak istiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
MİSYON : Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu teknik ve ara elemen ihtiyacını ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak veya kendi başına iş yapabilecek ,nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite veya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak gayretindeyiz.
BAŞARILAR : Son Yıllarda Alınan Ödüller 2006/2007 yılında, Halk Oyunları Final Katılım Belgesi,15-16 yaş 85 kg Grekoromen Grup 1. ve 3.´lüğü, Halk Oyunları İl 3.´lüğü, Bölge 2.´liği 2008/2009 yılında Halk Oyunları Bölge 2.´liği,Proje Tabanlı Beceri Yarışması İl 2.´liği 2009/2010 yılında Halk Oyunları il 3.´lüğü 2010/2011 yılında Proje Tabanlı Beceri Yarışması İl 3.´lüğü, İlçe Futbol 2.´liği,İlçe Voleybol 2.´liği 2011/2012 yılında İlçe Futbol 2.´liği, ilçe Voleybol 2.´liği,Polis Haftası Futbol ilçe 3.´lüğü 2012/2013 yılında Polis Haftası Futbol İlçe 2.´liği

Saatler : 08:00-12:35 13:20-16:15
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kaloriferli(Kömürlü)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZ ŞANLIURFA´DAN GELİRKEN GİRİŞTE SOL TARAFTA OLUP ŞEHİRLER ARASI OTOGARIN ARKA TARAFINDADIR. ULAŞIMLA İLGİLİ HERHANGİ BİR AKSAKLIK YAŞANMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : ŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ŞANLIURFA İL MERKEZİNE UZAKLIK :90 KM SİVEREK İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:0 KM (MERKEZ)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol Turnuvası, Okullar arası Futbol Turnuvası